News‎ > ‎

Young Culture Presenteert!

Geplaatst 22 nov 2011 02:14 door Olivier van Wijk   [ 20 dec 2011 01:42 bijgewerkt ]
Op zaterdag 10 december presenteert Young Culture 

het werk van verschillende jonge kunstenaars en ontwerpers.

Young Culture wordt gezien als een platform van deze tijd.

Met in de spotlight het verrassende werk van Bas Hamans en de bijzondere samenwerking met Bayhoola Records.Een samensmelting van creatieve breinen.Met o.a. live muziek en een drankje.


Bas Hamans laat in zijn werk de logica varen. Hij richt zich tot het onderbewuste en dromen in een poging de grenzen van de rede te overschrijden. Bas Hamans lijkt zijn eigen angsten en fantasieën te verkennen en legde deze door symbolische beelden op doek vast in een eigen stijl. De aardse tinten geven een broeierige sfeer weer van kaal gebrande botten in de woestijn. Huid en musculatuur hebben moeten wijken voor het roomwitte kaakbeen. 

 

Hier is het leven vervlogen maar toch heeft zijn werk iets tastbaars. De gemuteerde vormen hebben hun menselijke of dierlijke equivalent in deze wereld. Het lijken momentopnames te zijn uit een national geografic documentaire. We zijn bekend geworden met de beelden van sterfte en natuurverschijnselen. Bas neemt ons mee naar deze wereld en vertelt ons van de wezens die er geleefd hebben.


Bayhoola Records is een nieuw opkomend record label.

Het betreft voornamelijk artiesten die zichzelf produceren waarna Bayhoola Records zorg draagt voor de distributie en promotie van deze producties. 

Pure en orginele muziek die tot stand komt zonder commerciële inmenging en restricties van platenmaatschappijen. 

Bayhoola artiesten maken u erop attent dat wanneer er geen geld meer betaald wordt voor Cd's, vanwege illegale downloads, er in de toekomst geen kwaliteitsmuziek meer in omloop zal zijn. 

Kom gerust langs bij galerie Young Culture om naar Bayhoola artiesten te luisteren en betaal slechts €10 voor elke CD.


English
Bayhoola Records is a fresh and new Record label and Artist Management Company.

It contains self released and self produced records by the artists or by Bayhoola Records.

So that means no commercial restrictions by major record labels or Music Publishers.

Please feel free to have a listen to Bayhoola artists at Young Culture and in case you're interested you can buy every record for a set price of €10. 

Bayhoola artists try to make people notice, that if there's no more money paid for music, there will be no more quality music in the near future!!
Comments